Bestel uw tickets voor de voorstelling(en) hier en betaal veilig met iDeal via Mollie. Laat de order/factuur, die u ontvangt per email na het bestelproces, bij entree van de voorstelling zien op uw smartphone of neem het uitgeprint mee. Prijzen zijn inclusief 2 drankjes (m.u.v. sterke dranken).  De zaal is een half uur voortijd open en er is halverwege de voorstelling een pauze.

Op al onze ticketverkopen zijn  onze algemene voorwaarden van kracht.
Bij het invoeren van uw gegevens tijdens het bestelproces staat u JOP toe dat wij deze gegevens digitaal opslaan op onze server. 

 

Musical Elisabeth

De volwassenen van JOP aangevuld met kindercast en ensemble presenteren musical spektakel Elisabeth.

Elisabeth vertelt het levensverhaal van Elisabeth van Oostenrijk-Hongarije (Keizerin "Sisi"), en wijkt hierin sterk af van de geromantiseerde Sissi-films uit de jaren vijftig met Romy Schneider in de hoofdrol. Haar vluchtgedrag en verlangen naar de dood komen in deze interpretatie duidelijk uit de verf; er wordt meer recht gedaan aan het karakter van haar schoonmoeder Sophie. Uiteindelijk wordt de moord door Luigi Lucheni in 1898 afgeschilderd als een omarming van de dood. Er wordt ook een tijdsbeeld geschilderd met als elementen; verval van de Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie, opkomend nationalisme, antisemitisme en revolutie.

Prijs in de voorverkoop € 15,00 p.p. aan de kassa op basis van beschikbaarheid € 17,50. 

Koop uw tickets hier: