Licht en geluid financieel niet haalbaar?

U denkt dat het eigenlijk financieel niet haalbaar is om een amateurgezelschap of klas tijdens een toneel-, musical- of cabarets-productie te voorzien van  zender gestuurde headsets, laat staan van theaterverlichting? Dat niet helemaal waar!  

JOP heeft jaren geleden de knoop doorgehakt en heeft met hulp van sponsering en giften een start kunnen maken met een eigen geluidsinstallatie inclusief een aantal zender gestuurde (draadloze) headsets.

Vanaf aanschaf ondersteunt de technische crew vrijwilligers van JOP tegen een geringe vergoeding andere amateurverenigingen en scholen met licht en geluid door heel Nederland.

De vergoedingen worden volledig  gebruikt om te investeren in licht en geluid zoals aan onderhoud, vervanging en aan uitbreiding van apparatuur. Zo kunnen we telkens weer wat meer en heeft iedereen er baat bij. 

U kunt onze materialen niet huren zonder technische begeleiding. In principe verzorgen wij uw volledige optreden op gebied van licht en geluid. 

Waarom we zo voordelig kunnen werken?

Onze technici zijn vrijwilligers en hoeven hun brood er dus niet mee te verdienen. Zij vinden het fantastisch leuk om te doen. We maken veel gebruik van of B-merken of kopen gebruikt in. Omdat onze eigen mensen  met respect voor hun eigen apparatuur, opbouwen, bedienen en afbreken gaat er veel minder stuk dan bij verhuurbedrijven. We pretenderen niet dat wij net zo goed zijn als onze professionele collega's, maar komen een heel eind. 

 

Wat onze kosten zijn?

Heel simpel. € 250,00 voor geluid voor de eerste voorstelling. Bij meerdere voorstellingen waarbij de apparatuur tussentijds veilig kan blijven staan komt daar € 150,00 per voorstelling bij. Wil je ook verlichting op het toneel, dan verdubbelen we de totale kosten geluid. Verder rekenen wij een autovergoeding van € 0,35 per gereden km op basis van een auto+ zware aanhanger. De voorwaarde voor al onze tarieven zijn dat wij uw wens moeten kunnen voldoen uit eigen middelen en beschikbaar zijn op de gewenste datum/data.

Wij bieden in principe onze diensten op deze manier alleen aan niet commerciële gezelschappen aan. Wij vinden dat professionals ook professionals moeten inschakelen. Interesse? Stuur een email met uw vraag en telefoonnummer naar email@musicalgroep-jop.nl   zodat Erik je kan benaderen voor verder overleg. 

Zaal-versterking voor amateur toneel, musical, theater, cabaret, solisten, enz. Wij ondersteunen geen bands, wel instrumentale live ondersteuning zoals bij musicals. 
Zender gestuurde headsets (draadloze headsets,) versterking, mixen, monitoring.